Gå direkt till innehåll
Sofia Gerstenfeld ny vd för Visma Agda

Pressmeddelande -

Sofia Gerstenfeld ny vd för Visma Agda

Sofia Gerstenfeld har utsetts till verkställande direktör för Visma Agda. Hon tillträder officiellt tjänsten i dag.

– Visma Agda är ett etablerat företag med mycket välkända program och tjänster på HR-området. Jag ser det här uppdraget som en stor utmaning, där möjligheterna att ytterligare stärka Vismas position är betydande, säger Sofia Gerstenfeld.

Bakgrund inom HR
Sofia Gerstenfeld har själv en gedigen erfarenhet från HR-området. Från 2007 fram till nu har hon varit personalchef för Visma Software, som utvecklar affärssystem för stora och medelstora företag och organisationer. I den befattningen satt hon även med i Vismakoncernens centrala HR-grupp.

Under den första delen av sin yrkeskarriär arbetade Sofia Gerstenfeld som revisor hos KPMG och därefter som rekryteringskonsult hos Manpower. Sedan hon kom till Visma har hon vid sidan av jobbet som personalchef för Visma Software även ansvarat för HR-frågorna i bland annat Visma Agda.

– Jag ser det som en styrka att själv ha mångårig erfarenhet från arbetsuppgifter som våra kunder sysslar med varje dag. Det ger mig bra förutsättningar för att leda arbetet med att utveckla befintliga system och nya tjänster på HR-området, säger Sofia Gerstenfeld.

Pressbild på Sofia Gerstenfeld finns i Vismas pressrum på länken http://www.mynewsdesk.com/se/visma/images/sofia-gerstenfeld-246614

För mer information, kontakta
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Agda, 0431-44 94 00, sofia.gerstenfeld@visma.com

Visma Agda är en av de ledande leverantörerna av system och tjänster inom löne- och personalområdet på den svenska marknaden. 5 000 företag och organisationer hanterar löner åt
525 000 löntagare i system från Visma Agda. Företaget har kontor i Ängelholm, Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Piteå.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73
Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88