Gå direkt till innehåll
Smidigare frakter för Vismas kunder

Pressmeddelande -

Smidigare frakter för Vismas kunder

Visma har tecknat avtal med Davpack, en ledande leverantör av emballage och förpackningar. Avtalet ger kunder till Visma Advantage rabatterade priser på alla typer av lådor, kartonger och annan emballage som kan behövas vid frakt.

– Som en av Sveriges största förhandlare av frakt vet vi att det finns ett stort behov av en pålitlig och säker leverantör av emballage. Den partner som vi nu har tecknat avtal med tror vi kommer kunna möta alla våra kunders behov, och förstås även sänka deras kostnader, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig hos Visma Advantage.

Lägre priser på allt som förenklar frakten
Davpack har ett stort utbud och konkurrenskraftiga priser på allt från wellpapplådor och postpaket till pallar och bubbelplast. Samarbetet med Davpack ger kunder till Visma Advantage rabatt på alla typer av emballage och tillbehör som förenklar vid frakt och bud.

– Vi är mycket glada över att samarbetet är på plats då vårt breda sortiment och våra snabba leveranser till låga priser matchar kunderna till Visma Advantage perfekt. Det fina mottagandet som vi har fått från de som redan använt våra produkter via inköpsportalen glädjer oss förstås också, säger Carl-Magnus Schöön, General Manager på Davpack AB.

För mer information kontakta
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig hos Visma Advantage, 010-141 29 07, daniel.saldenius@visma.com
Carl-Magnus Schöön, General Manager på Davpack AB, 010-150 20 81, calle@davpack.se

Om Davpack
Davpack förser företag i Sverige med ett brett sortiment av emballage och förpackningar. Genom snabba leveranser, enkelhet och prisvärda produkter är deras ambition att vara en uppskattad leverantör till alla sina kunder. Med sitt stora lager och väl upparbetade inköpskanaler kan de trygga hela kedjan fram till dig som kund.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hemelektronik och kontorsinredning.

Relaterade länkar

Ämnen


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 500 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02