Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Småföretagarnas program klara för husavdraget

Visma har säkerställt att landets småföretagare kan hantera de nya reglerna för avdrag i samband med byggarbeten och hushållstjänster. Programmen för fakturering från Visma Spcs är anpassade för de regler som börjar gälla den 1 juli.

- De nya reglerna för skattereduktion i samband med renoverings- och hushållsarbeten ger nya affärsmöjligheter för landets tiotusentals hantverks- och serviceföretag, säger Rolf Dahlberg, vd i Visma Spcs. Då är det vårt jobb att se till att hanteringen av reglerna blir så smidig som möjligt.

- När företagarna nu börjar använda det nya systemet är det tryggt för dem att veta att marknadens mest använda ekonomiprogram för mindre företag hanterar de nya reglerna.

Programmen kan laddas ner från Visma Spcs hemsida www.vismaspcs.se. Uppdaterade husavdragsversioner finns för Visma Administration, Visma Fakturering, Visma Enskild Firma och Visma Eget Aktiebolag.

Dessutom har Visma samlat information, som företagarna kan ha nytta av när de ska börja tillämpa husavdraget, på en särskild webbplats med adressen www.vismaspcs.se/hus.

För mer information kontakta:
Rolf Dahlberg, vd Visma Spcs AB, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se
Peter Samuelsson, produktansvarig Visma Enskild Firma / Visma Eget Aktiebolag, 0470-70 60 33, peter.samuelsson@visma.se
Anneli Björkheim, produktansvarig Visma Administration / Visma Fakturering, 0470-70 62 44, anneli.bjorkheim@visma.se

Ämnen

Taggar


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma +46 73 313 43 88

Relaterat material