Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Småföretagarnas program klara för husavdraget

Visma har säkerställt att landets småföretagare kan hantera de nya reglerna för avdrag i samband med byggarbeten och hushållstjänster. Programmen för fakturering från Visma Spcs är anpassade för de regler som börjar gälla den 1 juli.

- De nya reglerna för skattereduktion i samband med renoverings- och hushållsarbeten ger nya affärsmöjligheter för landets tiotusentals hantverks- och serviceföretag, säger Rolf Dahlberg, vd i Visma Spcs. Då är det vårt jobb att se till att hanteringen av reglerna blir så smidig som möjligt.

- När företagarna nu börjar använda det nya systemet är det tryggt för dem att veta att marknadens mest använda ekonomiprogram för mindre företag hanterar de nya reglerna.

Programmen kan laddas ner från Visma Spcs hemsida www.vismaspcs.se. Uppdaterade husavdragsversioner finns för Visma Administration, Visma Fakturering, Visma Enskild Firma och Visma Eget Aktiebolag.

Dessutom har Visma samlat information, som företagarna kan ha nytta av när de ska börja tillämpa husavdraget, på en särskild webbplats med adressen www.vismaspcs.se/hus.

För mer information kontakta:
Rolf Dahlberg, vd Visma Spcs AB, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se
Peter Samuelsson, produktansvarig Visma Enskild Firma / Visma Eget Aktiebolag, 0470-70 60 33, peter.samuelsson@visma.se
Anneli Björkheim, produktansvarig Visma Administration / Visma Fakturering, 0470-70 62 44, anneli.bjorkheim@visma.se

Ämnen

Taggar


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Alice Helleday

Alice Helleday

Presskontakt Presskontakt för Visma Sverige 070-358 19 71

Relaterat material