Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

SKL Kommentus Inköpscentral valde Visma Collectors

Från den 21 november 2011 har 1 100 myndigheter möjlighet att avropa inkassotjänster genom ett nyupphandlat avtal mellan SKL Kommentus Inköpscentral AB och Visma Collectors AB.

Avtalet ger Visma Collectors en speciell position i förhållande till Sveriges kommuner och landsting. Avtalet gäller till och med 20 november 2014 med möjlighet till förlängning i två år.

– Visma är ledande leverantör av krav- och inkassotjänster för offentlig sektor. Vår långa erfarenhet kombinerat med höga etiska krav och ”inkasso med hjärtat” gör att vi kan stoltsera med såväl en hög lyckandegrad som nöjda kunder. Samtidigt är vi väl medvetna om den uppmärksamhet som alltid finns riktad mot en offentlig verksamhet och balanserar därför i allt vi gör det så kallade rättvisekravet med vanlig medmänsklighet, säger Michael Marchal, vd för Visma Collectors.

För mer information, kontakta
Michael Marchal, vd för Visma Collectors, 042-24 74 00, michael.marchal@visma.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2010 uppgick omsättningen till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73