Gå direkt till innehåll
Samarbete mellan Visma och Trustly möjliggör säkra betalningar direkt från bankkontot

Pressmeddelande -

Samarbete mellan Visma och Trustly möjliggör säkra betalningar direkt från bankkontot

Tack vare ett nytt samarbete mellan Visma och fintech-bolaget Trustly kan Vismas kunder sköta sina påminnelse- och inkassokrav direkt från bankkontot. Som ett komplement till Swish och kortbetalningar kan de numera göra enkla, snabba och säkra betalningar direkt från bankkontot.

–Våra kunders lönsamhet hänger ju ihop med att deras kunder slutför sina betalningar och med Trustlys lösning för direktbanksbetalningar ökar möjligheterna att få betalt snabbt samtidigt som det blir ännu enklare för slutkunden att göra rätt för sig, säger Magnus Månsson, vd för Visma Financial Solutions.

Samarbetet mellan Visma och fintech-bolaget Trustly ger Vismas kunder tillgång till smidiga och enkla direktbanksbetalningar. De kan nu göra snabba och säkra betalningar direkt via sin bank. Trustlys lösning för direktbanksbetalningar kopplar ihop kunder med handlare och leverantörer via bankkontot.

– Den tekniska utvecklingen och förändringstakten går snabbt och det är viktigare än någonsin att erbjuda kunderna moderna betallösningar. Därför är vi väldigt glada över samarbetet med Trustly, säger Magnus Månsson.

Visma Financial Solutions är en av landets ledande aktörer inom fordrings- och kravhantering för offentlig och privat sektor med många långa kundrelationer och höga etiska krav. Bolaget erbjuder skräddarsydda lösningar som även finns integrerade i Vismas olika ekonomisystem. Målet är att förenkla och effektivisera kundernas fakturerings- och kravprocesser.

– Visma är ett innovativt företag med hög fokus på kunden. Det är därför vi är glada att hjälpa Visma med en förbättrad kundupplevelse med våra snabba, smidiga och säkra bankbetalningar" säger Johan Sundström, Head of Financial Services, Trustly

För mer information, kontakta gärna:

Magnus Månsson, vd för Visma Financial Solutions, 070-258 53 47, magnus.mansson@visma.com

Om Trustly

Trustly grundades 2008 och är den globala ledaren inom bankbetalningslösningar på nätet. Vårt konto-till-kontonätverk gör att konsumenten slipper använda betal-/kreditkort och istället kan göra snabba, enkla och säkra betalningar direkt från sitt bankkonto online. Trustly används av flera av världens ledande företag inom e-handel, resor, spel och finansiella tjänster. För handlarna innebär Trustly bättre konvertering och mindre administration, samt lägre risk för bedrägerier och chargebacks. Tack vare vår täckning av över 4 000 banker, kan fler än 600 miljoner konsumenter i Europa och USA betala med Trustly.

Trustlys största ägare är riskkapitalbolagen Nordic Capital och Alfvén & Didrikson. Trustly har fler än 400 anställda och huvudkontor i Stockholm, med flera kontor i Europa och Amerika. Trustly är ett licensierat betalningsinstitut enligt det andra betaltjänstdirektivet (PSD2) och under tillsyn av Finansinspektionen. Läs mer på www.trustly.se

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Magnus Månsson

Magnus Månsson

VD på Visma Financial Solutions