Gå direkt till innehåll
Så höjer vi tempot för digitalisering i offentlig sektor - seminarium i Almedalen 4 juli

Pressmeddelande -

Så höjer vi tempot för digitalisering i offentlig sektor - seminarium i Almedalen 4 juli

Digitaliseringen av offentlig sektor är avgörande för att klara välfärdsuppdraget och leva upp till framtidens hållbarhetsmål. Sveriges regioner och kommuner står inför en rad utmaningar, både nya och gamla. En ökad digitalisering kan inte lösa dem alla men hjälpa till att frigöra resurser, öka säkerheten och underlätta arbetet för många.

Välkommen till vårt seminarium den 4 juli i Almedalen där vår panel diskuterar frågor som:

  • Varför går digitaliseringen av offentlig sektor inte snabbare?
  • Hur kan vi spara tid, skattepengar och göra vardagen enklare och säkrare för kommuninvånarna genom att välja rätt digitala lösningar?
  • Hur kommer vi förbi otydliga regelverk och fokuserar på behov och minskad sårbarhet för IT-attacker?

Datum & tid: 4 juli kl. 13.00-13.45

Plats: Strandvägen, tomt H520, Offentliga Affärers tält

Medverkande: Marie Ceder, VD Visma PubliTech, Mikael Stewen, Product Development Director Visma PubliTech, Martin Öberg, Director of Security operations Visma Security

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 15 000 anställda, 1 200 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 2 081 miljoner euro år 2021 är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73