Gå direkt till innehåll
Riksbyggen automatiserar lönearbetet med Visma

Pressmeddelande -

Riksbyggen automatiserar lönearbetet med Visma

Riksbyggen automatiserar lönehanteringen genom att välja HR-plus 8 och förlänger därmed samarbetet med Visma Enterprise. Affären möjliggör för lönespecialister, chefer och medarbetare att kunna spara tid och jobba smartare i ett användarvänligt gränssnitt. 

– Bytet till HR-plus 8 underlättar vardagen för både lönespecialister, chefer och medarbetare. Smartare arbetssätt, automatisering och integrationer till andra system kommer att frigöra mycket tid, inte minst för våra lönespecialister, säger Karin Goddard, HR-chef på Riksbyggen.

Riksbyggen förlänger samarbetet med Visma och uppgraderar till det kompletta HRM-systemet HR-plus 8, för att minska manuell hantering och möjliggöra smartare arbetssätt i ett användarvänligt gränssnitt. Det nya avtalet innebär att Riksbyggen får samma helintegrerade SaaS-lösning som många av Sveriges största företag.

Riksbyggen utvecklar bostäder i nyproduktion och är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Varje månad hanterar Riksbyggen omkring 6 000 löner, varav 2 700 är till egna medarbetare och resterande är utbetalningar till uppdragstagare och arvodister i 3 000 bolag över hela landet.

– Vi är stolta över vårt långa samarbete med Riksbyggen och att de har gett oss förnyat förtroende. En automatiserad löneprocess har så många fördelar, inte bara kostnadseffektivitet och bättre kvalitet. Den bidrar också till att jobbvardagen blir både enklare och roligare. Produkten befinner sig i en spännande utvecklingsfas som innebär att Riksbyggen och alla andra kunder får än större möjligheter med stöd av AI och maskininlärning på sikt, säger Sofia Gerstenfeld, vd Visma Enterprise.

För mer information kontakta gärna:
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010-141 15 01, sofia.gerstenfeld@visma.com

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01