Gå direkt till innehåll
Nytt avtal med SJ stärker Vismas inköpstjänst

Pressmeddelande -

Nytt avtal med SJ stärker Vismas inköpstjänst

Nu blir det billigare för Sveriges småföretagare att resa miljövänligt. SJ är nämligen det senaste tillskottet till Visma Advantages inköpstjänst. Samarbetet ger Vismas kunder rabatterade priser på alla typer av tågresor.

– Med SJ som leverantör blir det enklare än någonsin för våra kunder att resa miljövänligt. Hållbara resor efterfrågas allt mer, och vi är stolta över att kunna bidra genom det nya tågavtalet, säger Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage.

1 200 rabatterade avgångar per dag
Det nya avtalet ger Vismas kunder fördelaktiga priser på tågresor i första såväl som i andra klass. Genom den speciellt framtagna bokningsmodulen erbjuds 1 200 rabatterade och hållbara resor per dag. Modulen nås via Visma Advantages inköpsportal och fungerar på samma sätt som SJs publika bokningssida.

– Effektivt och hållbart affärsresande är viktigt för alla företag, men kanske allra mest för småföretagare. Att vi nu kan erbjuda många fler småföretagare samma förmånliga villkor som våra större avtalskunder är ett steg i rätt riktning – inte minst för miljön, säger Thomas Silbersky, marknads- och försäljningsdirektör på SJ.

För mer information kontakta
Daniel Saldenius, leverantörsansvarig på Visma Advantage, 010-141 29 07, daniel.saldenius@visma.com
SJ Press, 010-751 51 84, press@sj.se

Om SJ
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,8 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 284 stationer.

Om Visma Advantage
Visma Advantage är en del av Visma-koncernen och samförhandlar inköpsavtal för cirka 15 000 företag. Den samlade köpkraften gör det möjligt att förhandla fram ett starkt erbjudande hos en stor mängd olika företag. De företag som är kunder hos Visma Advantage erbjuds inköpsavtal inom ett 50-tal områden, bland annat inom resor, hotell och kontorsmaterial.

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 700 anställda och omsatte 9 300 miljoner norska kronor 2017.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02