Gå direkt till innehåll
Nyköping valde Visma för sitt diariesystem

Pressmeddelande -

Nyköping valde Visma för sitt diariesystem

Nyköpings kommun har upphandlat support och underhåll av sitt diariesystem, som är en Platina-lösning. Valet föll på Visma.

Nyköping ligger i framkant bland landets kommuner när det gäller att effektivisera och modernisera processerna kring dokument- och ärendehantering.

− Kommunen är aktiv i Platinas användarförening och bidrar starkt till utvecklingen av Platina som system för kommuner. Det gör det extra roligt och utmanande att få samarbeta med Nyköping, säger Marie Furmarker, affärsområdeschef inom Visma.

Affären passar väl in i Visma Consultings strategi för ECM (Enterprise Content Management) och dokument- och ärendehantering.

Tre leverantörer lämnade in anbud – Visma Consulting, Agio och Artvise. Vid värderingen av anbuden tittade man på både pris och ett antal krav. Sammantaget fick Visma det högsta betyget och blev därmed den utvalda leverantören.

För mer information, kontakta
Marie Furmarker, affärsområdeschef, Visma Consulting AB, 08-633 22 66

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73
Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88