Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu kan alla sälja Vismas program för småföretagare

Nu kan alla som har en egen hemsida eller blogg sälja internetprogram från Sveriges största leverantör av småföretagarprogram. Visma Spcs bjuder in dem att vara med i företagets nya förmedlingsverksamhet.

– Den som har en hemsida eller blogg vill självfallet ha trafik till sin sida. Kan de dessutom tjäna en slant är det naturligtvis ännu bättre. Det är för dessa vi har skapat vårt affiliatesystem, där varje förmedlad affär på Visma Avendo eEkonomi ger ägaren till hemsidan eller bloggen 300 kronor i förtjänst, berättar Rolf Dahlberg, vd för Visma Spcs.

Bokföring på nätet
Det program som Visma Spcs erbjuder i sin förmedling är Visma Avendo eEkonomi, ett av marknadens nyaste och mest kompetenta internetbaserade program för fakturering, bokföring och bankbetalningar. Programmet går lika bra att använda på en Mac som på en Windowsdator.

– Med Visma Avendo eEkonomi får småföretagarna ett effektivt sätt att arbeta och full kontroll över ekonomin. Det ger dem mer tid för det viktigaste jobbet – att driva och utveckla sina företag. Därför är vi också övertygade om att hemsidor och bloggar som besöks av småföretagare är en bra kanal för att marknadsföra programmet, säger Visma Spcs vd Rolf Dahlberg.

Så här går det till
Att vara affiliate innebär att innehavaren av hemsidan eller bloggen ger plats för en annons från Visma Spcs. När en besökare klickar på annonsen och inom 14 dagar tecknar sig som kund på Visma Avendo eEkonomi betalar Visma Spcs ut 300 kronor till webbplatsens ägare.

Den som vill bli affiliate fyller i ett formulär från Visma Spcs och när ansökan godkänts får förmedlaren ett välkomstmejl med ett unikt id samt instruktioner om hur annonsen läggs ut. Hela processen tar bara ett par minuter. För att bli affiliate krävs att bloggens eller hemsidans ägare har F-skatt.

• Mer information om förmedlingsprogrammet finns på www.vismaspcs.se/affiliate
• Annonser som kan användas på hemsidor och bloggar www.vismaspcs.se/affiliate-annonser-avendo-eekonomi
• Se filmen om Visma Avendo eEkonomi på www.youtube.com/watch?v=l8xsdaAxoKk

För mer information kontakta
Rolf Dahlberg, vd för Visma Spcs AB, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se
Maria Nickolausson, partneransvarig hos Visma Spcs, 0470-70 61 17, maria.nickolausson@visma.se

Ämnen

Kategorier


Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 240 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Omsättningen uppgick 2010 till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73