Gå direkt till innehåll
Need2Code och OnCloud ingår partnerskap med Visma - två välkomna tillskott för att möta stark efterfrågan

Pressmeddelande -

Need2Code och OnCloud ingår partnerskap med Visma - två välkomna tillskott för att möta stark efterfrågan

För att möta den ökande efterfrågan på molnbaserade lösningar i allmänhet och vårt affärssystem Visma.net i synnerhet välkomnar Visma två nya partner, Need2Code och OnCloud. De är lokala aktörer som kan sin marknad vilket är en grundsten för att Vismas ERP-lösningar vinner stor framgång, i dag utgör de mer än en fjärdedel av den svenska marknaden.

Need2Code och OnCloud ansluter till vårt omfattande partnerprogram där kunskap och förståelse för hur det moderna affärssystemet kan bidra till verksamheters mål och individers vardag står i centrum. 

- Need2Code och OnCloud är två erfarna affärssystemkonsult-bolag som brinner för att hjälpa företag skapa verksamhetsnytta. Vår samsyn kring kunden i fokus och det moderna affärssystemet som möjliggörare har gett oss en flygande start och jag ser mycket fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Markus Holm, Channel Sales Director Visma Software.

Need2Code med kontor i Avesta, Stockholm, Gävle och Linköping är specialister på affärssystem och drivs av att hjälpa sina kunder att skapa tillväxt och affärsnytta. Att deras tydliga fokus på verksamhetsnytta starkt bidragit till att de valt att addera Visma.net till sitt erbjudande gör det lätt att se många lyckade projekt och nöjda kunder framöver. 

- Partnerskapet med Visma innebär att vi kan bredda vårt utbud inom ERP-system och också dra nytta av den redan befintliga kompetensen vi har inom företaget. Massor av nöjda kunder ska nu bli fler! säger Thomas Albertsson, Vd på Need2Code

Göteborgsbaserade OnCloud drivs av att hjälpa företag effektivisera och utveckla sina digitala processer utifrån sina två expertisområden: Affärssystem och Workplace Management. Deras sätt att ta sig an Visma.net som en helhetslösning fullt ut är inspirande, och gör det lätt att se många lyckade projekt och nöjda kunder framöver.

- För oss på OnCloud är Visma.net ett självklart val vill erbjuda marknadens bästa lösningar till våra kunder. Möjligheterna till automatisering och effektivisering med Visma.net kan vi inte se hos någon annan leverantör, vilket gör Visma.net till ett självklart val för oss. De många tilläggslösningarna för exempelvis tid, projekt, budget och analys gör också att vi kan erbjuda riktigt fina helhetslösningar med ett modernt affärssystem som nav, säger Jonas Svensson Vd/försäljningsansvarig på OnCloud.

  Om Visma.nets partnerprogram

  Visma.net är ett av Nordens snabbast växande affärssystem som uteslutande säljs via certifierade partnerföretag. I partnerprogrammet finns i dag ett 20-tal företag. Vi söker alltid efter nya samarbetspartner för att stärka vår närvaro samt leveransförmåga och investerar stort i varje partnerskap vi tror på och väljer att ingå. Läs mer om Visma.net partnerprogram

  För mer information, kontakta gärna:

  Markus Holm, Channel Sales Director Visma Software
  Tfn. +46724509774, 
  Mail. markus.holm@visma.com

  Jonas Svensson, Vd/försäljningsansvarig OnCloud
  Tfn. +46 762441420 
  Mail. Jonas.Svensson@oncloud.se

  Thomas Albertsson, Vd Need2Code
  Tfn. +46 73 519 10 30
  Mail. thomas@need2code.se

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  ---------------------
  Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 15 000 anställda, 1 200 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 2 081 miljoner euro år 2021 är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

  Presskontakt

  Malin Carlson

  Malin Carlson

  Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73