Gå direkt till innehåll
Molnbaserat affärssystem från Visma ger Örebro Stadsmission en smart start

Pressmeddelande -

Molnbaserat affärssystem från Visma ger Örebro Stadsmission en smart start

Nystartade Örebro Stadsmission sökte ett ekonomisystem som inte kräver underhåll av servrar och där nya uppgraderingar genomförs automatiskt. Systemet behövde även klara av stora transaktionsvolymer i takt med en växande verksamhet. Valet föll på molnbaserade Visma.net Financials från Visma.

– För Örebro Stadsmission är det viktigt att kunna automatisera ekonomiarbetet och arbeta effektivt med begränsade personalresurser. Vi ser ett stort intresse för Visma.net just från företag och organisationer som inser vikten av att minimera manuellt arbete genom smarta, automatiserade lösningar, säger Carola Lissel, vd för Visma Software. 

Vismas partner Exsitec kommer att integrera Visma.net med secondhandbutikernas kassor. Örebro Stadsmission kommer också att använda standardtjänsterna i Visma.net för koncernkonsolidering, elektronisk fakturahantering med automatiserat attestflöde samt bankintegration för automatisk hantering av betalningar.

– Vi driver en organisation med flera olika verksamheter och många resultatenheter. Exsitec har fungerat förträffligt och har visat stor förståelse för våra speciella behov, säger Monica Gunnarsson, direktor för Örebro Stadsmission.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vd för Visma Software, 0704-26 61 16, carola.lissel@visma.com
Monica Gunnarsson, direktor för Örebro Stadsmission, 019-31 31 01, monica@orebrostadsmission.se

Om Örebro Stadsmission
Örebro Stadsmission är en idéburen organisation och agerar lokalt för att göra skillnad i utsatta människors liv. De vill vara en röst för samhällets utstötta och sätta deras behov i centrum. Samtidigt verkar de i nära samspel med alla de krafter, från politik till näringsliv, som tillsammans kan främja mänskligare villkor. Verksamheten är bred och rör sig från utbildning till social omsorg och socialt företagande.

Om Visma Software
Visma Software är en del av Visma-koncernen som erbjuder ekonomi- och affärssystem för tillväxt, utveckling, effektivitet och nya möjligheter i verksamheten.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

Strategy Director Visma Sverige 010-141 27 57