Gå direkt till innehåll
Mölndal förlänger samarbetet med Visma

Pressmeddelande -

Mölndal förlänger samarbetet med Visma

När Mölndals stad upphandlade en ny lösning för HR och lön, var automatiserade flöden och smidig tillgång till beslutsunderlag två av kraven. Valet blev en utveckling av det redan befintliga samarbetet med Visma Enterprise och lönesystemet Personec P, som effektiviserar arbetet i 180 svenska kommuner.

– Det krävs att alla system i organisationen pratar med varandra, för att en digital lösning ska bli riktigt bra. Vår helhetslösning för HR, lön och ekonomi, Visma Public Business Suite, har kapacitet att automatisera dataflödet inom offentlig sektor på bred front. Erbjudandet förstärks ytterligare med ett antal integrationer till utvalda partners, säger Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise.

Mölndals stad har tidigare använt Visma Enterprise lönesystem Personec P och deras samarbetspartner Timecares lösning för schemaläggning och bemanning. När de nyligen gick ut med en upphandling, var automatiserade flöden och smidig tillgång till beslutsunderlag med på kravlistan.

– Vår bedömning är att Visma var den leverantör som bäst svarade mot våra förväntningar på en helhetslösning inom HR. Det innebär alltid ett arbete att komma på banan, men vår förhoppning är att vi tillsammans ska lyckas ta oss an framtidens digitala utmaningar. Vi ser fram emot ett fruktbart samarbete, säger Maria Bergman, HR-chef på Mölndals stad.

– Alla affärer är lika roliga, men det gör oss alltid lite extra stolta när befintliga kunder väljer att ge oss fortsatt förtroende, säger Sofia Gerstenfeld.

För mer information kontakta
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010-141 15 01, sofia.gerstenfeld@visma.com

Om Mölndals stad
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Mölndal har drygt 65 000 invånare och omkring 5 000 anställda.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 760 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder Visma som hostingpartner. Koncernen har 6 600 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01