Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Miljöbutik med hundra procent självbetjäning

Vismas butiksdatalösning för självbetjäning, Visma Self Service, blev valet när Green Matmarknad häromdagen öppnade butik i Malmö. Butiken är uppbyggd med hundra procent självservice och kortbetalning.

Green Matmarknad har en tydlig vision kring ekologiska varor och miljö, men vill också vara i teknikens framkant och underlätta för sina medarbetare att lägga tid på rätt saker och ge kunderna god service.

De viktigaste kraven har varit enkelhet och tidsbesparing, både för kunderna och för butiken. Det faktum att fler medarbetare kan arbeta aktivt ute i den 2 000 kvadratmeter stora butiken i stället för att sitta i kassan leder till bättre kundservice och smidigare varuflöde.

Visma har utvecklat butiksdatalösningen Visma Self Service (VSS) och ansvarar även för installation och drift av denna. ITAB Shop Concept, som är samarbetspartner till Visma, har stått för installation och leverans av de sex självbetjäningsenheterna i butiken där Green Matmarknad blir den första att använda obemannade kassadiskar med varuband på den svenska marknaden.

För mer information, kontakta
Henrik Larsson, vice vd/Director of Sales, Visma Retail, +46 730 57 02 22, henrik.larsson@visma.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2010 uppgick omsättningen till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73