Gå direkt till innehåll
Mesta upphandlingsverktyget får nytt utseende

Pressmeddelande -

Mesta upphandlingsverktyget får nytt utseende

Visma TendSign – Sveriges mest använda upphandlingsverktyg – får ny design och enklare navigering.

Den 27 maj lanseras Visma TendSigns nya utseende. Med ny design och enklare navigering har vi gjort det ännu enklare att jobba med offentlig upphandling.

– Vi har fokuserat på fyra områden: grafiskt utseende, enklare navigering via tydliga menyer, effektiv startsida med överblick för upphandlaren och slutligen funktionen dra-och-släpp i strukturerade dokument, säger Daniel Simonsson, produktchef för TendSign.

Mer användbart och enkelt, helt enkelt
TendSigns användare har efterfrågat ett mer modernt och enklare gränssnitt samt bättre överblick.

I arbetet med att göra upphandlingsverktyget mer användbart har vi intervjuat upphandlare och inköpare, lyssnat på supportsamtal och inhämtat användarnas synpunkter.

– Vi ser det här som ett stort steg i rätt riktning mot ett nytt och mer användarvänligt TendSign, säger Daniel de Sousa, vd för Visma Commerce.

Besök www.tendsign.com för mer information om lanseringen.

För mer information, kontakta
Daniel de Sousa, vd för Visma Commerce, 070-335 86 84, daniel.desousa@visma.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73