Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Matnyttig och idéskapande läsning för företagare

Nu finns det nya numret av Vismas kundtidning Du&Datorn ute, både i tryckt och digital version.

Stort utrymme ägnas åt en av landets mest framgångsrika entreprenörer på senare år, småföretagaren och GI-kocken Ola Lauritzson. Han delar med sig av sina egna erfarenheter om hur svårt det kan vara att kombinera ett eget, ofta stressigt företagande med bra matvanor. Dessutom bjuder han på en frestande samling recept för en inspirerande startvecka i köket.

En annan ung företagare är Anna Barkevall, som driver en av landets största campingplatser, Böda Sand på Öland. Hon berättar om sitt arbete med att utveckla traditionell camping till en modern semesteranläggning för besökare av alla åldrar. Läs också hennes fem bästa tips inför campingsemestern.

Nya idéer och nya vanor
Dessutom får läsarna ta del av hur de unga idérika företagarna i Entreprenörsjakten ställer alla begrepp på huvudet när de hjälper till att utveckla andra företag, hur svenska Voddler håller på att förändra vårt sätt att välja när vi vill se på film och hur marknadsinriktade företagare kan bygga en egen webbshop på några minuter.

I artikelserien Företagsskolan berättar Riskkapitalföreningens vd, Marie Reinius, hur det går till att skaffa riskkapital till ett företag och i Löneskolan går löneexperten Ulla Lindblad igenom vilka regler som gäller vid anställning av unga.

• Läs Du&Datorn här http://www.vismaspcs.se/ditt-foretagande/var-kundtidning

Du&Datorn är en av Sveriges största tidningar för småföretagare med en adresserad upplaga på drygt 130.000 exemplar. Tidningen ges ut av Visma Spcs sedan 1989.

För mer information kontakta
Lars Fredell, informationschef hos Visma Spcs, 0470-70 60 50, lars.fredell@visma.se

Ämnen

Kategorier


Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 240 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Omsättningen uppgick 2010 till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73
Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88