Gå direkt till innehåll
Foto: KPMG
Foto: KPMG

Pressmeddelande -

KPMG sluter nytt avtal med Visma Spcs

KPMG har slutit avtal med Visma Spcs för tjänsten Visma Skatt & Bokslut Pro. Detta sker i samband med att KPMG nysatsar på kvalificerade redovisningstjänster och rådgivning för företag inom Private Enterprise segmentet.

Under hösten har KPMG gjort en genomgång, av de programvaror som finns på marknaden där de kom fram till att Visma Spcs har den lösning som passar dem och deras kunder.

– Vi är väldigt glada över att KPMG, i sin genomgång av programvaror, kommit fram till att Visma Spcs har den bästa lösningen. Jag är stolt över att de väljer Visma Skatt & Bokslut Pro i sitt arbete framåt, säger Linda Olsson, affärsområdeschef Byrå på Visma Spcs.

Visma Skatt & Bokslut Pro är ett program för allt kring företags skatt och bokslut, som exempelvis skattesimuleringar, deklaration och årsredovisning.

KPMGs revisionskunder har nu möjligheten att få bokslut och årsredovisning levererade av samma företag, allt under samma tak – smidigt och effektivt för kunden.

– Sveriges redovisnings- och revisionsbyråer har en viktig roll att hjälpa företagarna att utvecklas. Med moderna digitala lösningar kan byråerna automatisera mycket av arbetet, få tid att vara rådgivare och hjälpa Sveriges småföretagare, fortsätter Linda Olsson.

Visma Skatt & Bokslut Pro

För mer information kontakta:

Linda Olsson, affärsområdeschef Byrå, Visma Spcs
Mail. linda.olsson@visma.com
Tel. +46708557108

Sofia Lindskog, Head of Enterprise Consulting,KPMG Sverige
Mail.sofia.lindskog@kpmg.se 
Tel. +46 708 364 661

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88