Gå direkt till innehåll
Infranord effektiviserar löneprocessen ihop med Visma

Pressmeddelande -

Infranord effektiviserar löneprocessen ihop med Visma

Statligt ägda Infranord byter till Vismas lönesystem Agda PS. Sveriges största järnvägsentreprenör får därmed ett digitalt stöd som effektiviserar lönehanteringen och ett modernt gränssnitt som underlättar jobbvardagen för chefer, medarbetare och administratörer.

– Efter en grundlig kartläggning och referenstagning föll valet på Agda PS, som vi uppskattar är ett standardsystem med många möjligheter och gott rykte. Bytet kommer att innebära ett stort lyft för oss, inte minst för våra medarbetare och chefer som får tillgång till smidiga, moderna gränssnitt och bra rapportering, säger Ali Eskandari, IT-chef på Infranord AB.

Infranord med omkring 1 800 anställda är Sveriges största järnvägsentreprenör och ägs till 100 procent av svenska staten. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt utveckla och bygga spår för framtidens hållbara transporter.

Lönehanteringen i det befintliga lönesystemet innebar tung administration. Därtill har både lönespecialister och IT behövt lägga mycket resurser på varje uppdatering. Agda PS levereras som Software as a Service (SaaS), vilket betyder att Vismas experter ansvarar för all drift och underhåll. Användarna kommer därmed nå applikationen som en säker och alltid uppdaterad molntjänst, var de än befinner sig.

– Agda PS erbjuder en bra användarupplevelse och effektiv löneprocess, även för kunder som expanderar eller utmanar systemet på annat sätt. Möjligheten att anpassa uppsättningen efter nya förhållanden är i princip gränslös och det är lätt att integrera Agda PS till andra system, säger Sofia Gerstenfeld, vd Visma Enterprise.

För mer information kontakta:

Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010-141 15 01, sofia.gerstenfeld@visma.com

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01