Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Huddinge väljer Visma för sin nya inköpslösning

Huddinge kommun har beslutat att Visma Proceedo ska leverera kommunens nya elektroniska inköp- och fakturahanteringslösning. Affären innebär att Visma Proceedos On Demand-lösning effektiviserar inköp och fakturahanteringsrutinerna i ytterligare en stor svensk kommun.

I den nya On Demand-lösningen får kommunens beställare ett enda system för att göra elektroniska beställningar och hantera fakturor.  Det här ger i förlängningen avsevärda besparingar.

- Detta är ytterligare en bekräftelse på att vår On Demand-lösning med tillhörande nätverk av leverantörsintegrationer fungerar väl i offentlig sektor, säger Visma Proceedos vd Rickard Hansen.

Visma Proceedo tog hem affären i konkurrens med sex andra företag som bjöds in att lämna anbud. Huddinge kommun prövade dem från utgångspunkten att anta det anbud som var ekonomiskt mest fördelaktigt i relation till bland annat teknik, referenser, funktionskrav och användarvänlighet.

- Eftersom Huddinge kommun lagt stor vikt vid användarvänlighet och dessutom har genomfört gedigna tester under upphandlingen känns det extra glädjande att valet föll på oss, säger Rickard Hansen.

Huddinge blir den åttonde kommunen i landet som inför Visma Proceedos On Demand-lösning. Huddinge Kommun får sällskap av Täby, Kungsbacka, Sundsvall och Strängnäs Kommun med flera.

- Nu när det finns många lyckade e-handelsprojekt inom offentlig sektor hoppas vi på en acceleration i beslutsvägarna, avvaktans tid är över, säger Rickard Hansen.

För mer information kontakta
Rickard Hansen, vd Visma Proceedo AB, 08-588 848 00, rickard.hansen@visma.com

Ämnen

Taggar


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Malin Fredriksson

Malin Fredriksson

Presskontakt Pressansvarig Visma Spcs +46 73 313 43 88

Relaterat material