Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Hermelin Handels byter till Visma Business

Hermelin Handels har valt affärssystemet Visma Business Design. Då företaget planerar för expansion och ansåg att deras gamla affärssystem blev för svårjobbat och gammaldags, föll valet på Visma Business och Vismas partner SLLOP/TCL. Hermelin kommer att börja med tio användare för ordermodulen och två användare för ekonomimodulen.

– Vi provade att uppgradera vårt gamla affärssystem men det blev ändå för tungjobbat. Eftersom vi redan använde andra Vismasystem och fick stort förtroende för SLLOP/TCL så valde vi Visma Business, säger Anneli Lehtinen, ekonomichef på Hermelin. Med Visma Business kan vi exempelvis bli fler divisioner och hantera det på ett enkelt sätt.

Genom affären med Hermelin, bevisar sig affärssystemet Visma Business än en gång som en stark affärssystemsleverantör gentemot större grossister och återförsäljare.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vvd/försäljningsdirektör på Visma Software, 0704-26 61 16, carola.lissel@visma.com
Anneli Lehtinen, ekonomichef på Hermelin Handels, 08-556 210 33, anneli.lehtinen@hermelinhandels.se

Hermelin Handels AB är ett sälj- och serviceföretag inom hotell-, restaurang- och kontorssektorn, som förser företag med kaffemaskiner, köksmaskiner och annat som hör kök och servering till. Hermelin Handels AB planerar att expandera in i andra, närliggande segment i den närmaste framtiden.

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 320 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hosting-partner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2010 uppgick omsättningen till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Alice Helleday

Alice Helleday

Presskontakt Presskontakt för Visma Sverige 070-358 19 71
Boo Gunnarson

Boo Gunnarson

Presskontakt Företagarexpert på Visma Spcs 070-872 72 32