Gå direkt till innehåll
Gratis bokföring över internet från Visma

Pressmeddelande -

Gratis bokföring över internet från Visma

Fler startar eget och det går allt bättre för dem som är igång. Nu får alla småföretagare dessutom extra stöd från Visma, som är marknadens ledande leverantör av ekonomiprogram. Det blir gratis året ut för alla som vill bokföra och fakturera över internet i det nya programmet Visma Avendo eEkonomi.

I höstas drog Visma igång kampanjen ”Nu startar vi om Sverige”. Avsikten var att inspirera och stödja alla som funderar på att starta eget. Samtidigt kom också det trendbrott, som första halvåret i år gett en ökning av nyföretagandet med 17,6 procent. Sedan årsskiftet har 32 687 nya företag registrerats jämfört med 27 786 under första halvåret i fjol.

– Detta här är goda nyheter för alla som förstår att småföretagarna är ryggraden i svensk framtidsekonomi. Vårt erbjudande med internetprogrammet Visma Avendo eEkonomi ska ses som ett aktivt bidrag till alla som redan har företag eller tänker starta eget, säger Rolf Dahlberg, vd i programföretaget Visma Spcs.

Erbjudandet gäller från och med i dag och innebär att Visma bjuder på användningen av Visma Avendo eEkonomi fram till den 31 december i år. Med det nya programmet kan småföretagaren fakturera och sköta sina bankbetalningar överallt där det finns en internetansluten dator.

– Visma Avendo eEkonomi utgår från småföretagarens vardag. Hon eller han kan sköta både fakturering och bankaffärer på nätet. Bokföringen tar programmet hand om i bakgrunden, säger Rolf Dahlberg.

– Det här är en lösning som många företagare vill ha – det ska vara enkelt, det ska fungera och det ska vara tillgängligt överallt. På det viset möter vi kraven från mindre företag, som vill lägga all kraft på affärsidén och samtidigt ha full kontroll på ekonomin. Deras vardag blir mer produktiv och mindre administrativ, säger han.

• Läs mer om Visma Avendo eEkonomi och erbjudandet att kostnadsfritt använda den skarpa versionen av programmet på www.vismaspcs.se/avendoeekonomi
• Följ kampanjen för fler nya företag på www.nustartarviomsverige.se
• Färska nyheter och inspiration för företagare i iPhone-appen Visma Infoline på www.vismaspcs.se/app
 
För mer information kontakta
Rolf Dahlberg, vd Visma Spcs AB, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se

Ämnen

Kategorier


Visma ger små och stora företag, handel, offentlig verksamhet, organisationer och föreningar effektiva lösningar för ekonomisk administration och verksamhetsstyrning. Vismakoncernen har 3.700 anställda i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Holland och Rumänien. I Sverige sysselsätts drygt 1.000 personer.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Relaterat innehåll