Gå direkt till innehåll
Exsitec utsett till årets partner av Visma Software

Pressmeddelande -

Exsitec utsett till årets partner av Visma Software

Företaget Exsitec har blivit utsett till Årets Partner 2019 av Visma Software. Priset delades ut den 29:e november under Visma Partner Summit på Courtyard by Marriott i Stockholm där de partnerföretag som utmärkt sig extra inom specifika områden uppmärksammades.

– Exsitec är specialister ut i fingerspetsarna med en imponerande förmåga att kombinera framåtanda och enkelhet. Att en stor del av deras styrka och framgång ligger hos medarbetarna är tydligt - förmågan att investera i en bra mix av talang och erfarenhet är vinnande, säger Carola Lissel, vd för Visma Software AB.

Exsitec är Vismas mest framgångsrika partner inom Visma Business i Sverige, samt certifierade på alla delar inom det molnbaserade affärssystemet Visma.net. 

Så här löd motiveringen:

“Stark tillväxt och ett till synes aldrig avtagande engagemang för att bryta ny mark är utmärkande för Exsitec i såväl affärer som mötet med kund. Deras sätt att dedikerat ta sig an nya affärsmöjligheter utan att tappa fokus på “business as usual” har resulterat i ett fantastiskt år. Igen.“

– Vi är väldigt glada över att bli uppmärksammade så här. Det har varit ett systematiskt arbete över lång tid som gett resultat och vi har slagit ett ordentligt rekord i både antal nya kunder och antal personer som arbetar med Vismas lösningar hos oss, säger Johan Kallblad, vd på Exsitec.

Utöver Årets partner delades ytterligare nio utmärkelser ut under kvällen, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

För mer information, kontakta gärna:
Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com
Johan Kallblad, vd för Exsitec, 070-665 99 09, johan.kallblad@exsitec.se

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 10 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

Strategy Director Visma Sverige 010-141 27 57
Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden