Gå direkt till innehåll
Foto: Exsitec
Foto: Exsitec

Pressmeddelande -

Exsitec utsedd till årets partner av Visma Software

Under årets Visma Partner Summit som hölls på Courtyard by Marriott i Stockholm fredag 7 december uppmärksammade Visma Software de av sina partnerföretag som utmärkt sig extra inom specifika områden och i sitt partnerskap med Visma. Vinnare i kategorin “Årets partner 2018” blev Exsitec.

– Exsitec är en mångårig partner till Visma som aldrig slutar överraska i sin förmåga att förnya och anpassa sitt erbjudande. Deras kombination av expertis, kundfokus och affärssinne är vinnande - inte minst för våra gemensamma kunder, säger Carola Lissel, vd för Visma Software AB.

Exsitec är Visma Softwares enda Platinum-partner inom Visma Business i Sverige samt certifierade på alla delar inom det molnbaserade affärssystemet Visma.net. Så här löd motiveringen:

“Med ett starkt engagemang för att hjälpa företag effektivisera och dra nytta av digitaliseringens möjligheter med Vismas lösningar som nav och en stark sälj- och leveransorganisation står de ut som en innovativ samarbetspartner. Både vad gäller att vinna nya kunder, stötta befintliga samt att leverera stort affärsvärde.”

Fredrik Lundell, försäljningchef på Exsitec kommenterar utmärkelsen så här:

– Det är otroligt roligt att bli uppmärksammade för vårt arbete, Vismas affärssystemslösningar är en väldigt viktig del i våra framgångar. Under 2018 har vår satsning på Visma.net ERP verkligen tagit fart och vi har mer än dubblat omsättningen mot förra året, vilket inneburit ett ordentligt lyft för oss som företag.

Utöver “Årets partner” delades ytterligare nio utmärkelser ut under kvällen, till partnerföretag och individer som utmärkt sig extra under det gångna året.

För mer information, kontakta gärna:
Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com
Fredrik Lundell, försäljningschef på Exsitec, 070-934 30 81, fredrik.lundell@exsitec.se

Ämnen

Kategorier


Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 8 000 anställda, över 800 000 kunder och en omsättning på 8 537 miljoner norska kronor under 2017 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

Strategy Director Visma Sverige 010-141 27 57
Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden