Gå direkt till innehåll
Expanderande Gaia Leadership växer med Vismas affärssystem i molnet

Pressmeddelande -

Expanderande Gaia Leadership växer med Vismas affärssystem i molnet

Gaia Leadership växer internationellt och var därför i behov av ett affärssystem som kan hänga med i utvecklingen av bolaget. Valet föll på Vismas molnbaserade affärssystem Visma.net.

– Bra rapporthantering är en nyckelfaktor för oss när vi expanderar till flera länder. Att Visma.net är en molnlösning innebär att vi slipper tänka på servrar, backup och säkerhet. Då kan vi istället fokusera på verksamheten, säger Elisabet Jarnbring, CFO på Gaia Leadership.

Gaia Leadership har verksamhet i Sverige, Finland, Kina och Storbritannien med många internationella kunder. Det är därför ett krav att lösningen kan hantera valutor, utländska bolag och koncernkonsolidering. Koncernkonsolideringen i Visma.net är enkel att administrera och hanterar bolag med olika redovisningsvalutor.

Gaia Leadership använde tidigare Visma Administration vilket fungerade bra. Inför den internationella expansionen väljer de nu att gå vidare med Visma.net.

– I takt med att vi expanderar räckte inte funktionaliteten riktigt till, säger Elisabet. Eftersom vi var nöjda med Visma var det naturligt för oss att se om de hade en annan lösning som passar oss när vi växer.

Gaia Leadership kommer hantera fakturor elektroniskt med Visma.net AutoInvoice och kan attestera fakturor från mobiltelefoner eller läsplattor med Visma.net Approval. En direktintegration med banken via Visma.net AutoPay för effektivare betalningsflöden är också planerat.

– Vi har ett gott samarbete med Vismas partner Arego. Det är viktigt för oss med en trygg leverantör som stöttar oss när vi byter affärssystem, säger Elisabet.

– Vi är stolta över att ett företag som Gaia väljer vårt affärssystem Visma.net för att stötta den internationella expansionen, säger Carola Lissel, vd för Visma Software.

Om Gaia Leadership
Gaia Leadership är verksamt internationellt inom ledar- och verksamhetsutveckling och stöttar organisationer och individer att åstadkomma resultat på en ny nivå. Bolaget grundades 1999 och består idag av drygt 50 konsulter. Under 2014 arbetade Gaia Leadership med över 200 företag och organisationer och träffade cirka 3 500 ledare.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com
Elisabet Jarnbring, CFO på Gaia Leadership, elisabet.jarnbring@gaialeadership.com

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 6 700 anställda och omsatte 7 100 miljoner norska kronor 2014.

Presskontakt

Carola Lissel

Carola Lissel

Strategy Director Visma Sverige 010-141 27 57

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden