Gå direkt till innehåll
Effektivisera kvittohanteringen med ny app från Visma

Pressmeddelande -

Effektivisera kvittohanteringen med ny app från Visma

Nu kan alla företagare spara och redovisa kvitton och leverantörsfakturor direkt med mobilen. Med nya appen Visma Mobil Scanner kan du fotografera dina kvitton och få in dem som bokföringsunderlag direkt i ditt ekonomiprogram.

Med Visma Mobil Scanner kan du och dina anställda rapportera era kvitton direkt till ekonomiavdelningen. Företagare som tar hjälp av en redovisningskonsult får det ännu enklare och kan nu leverera sina bokföringsunderlag via mobilen. I det lite större företaget med fler aktörer och mer material som ska bokföras är nyttan ännu större då alla kvitton hamnar på rätt plats med korrekt avsändare på direkten.      

– Du fotograferar helt enkelt kvittot med din mobil, ger en kort kommentar om vad det rör sig om och sparar. Det är allt som krävs för att kvittot ska sparas i Vismas säkra lagringstjänst som i sin tur uppdaterar ditt ekonomiprogram med text och bild, säger Gunilla Jaltsén som är projektledare på Visma Spcs.      

– Det innebär att både du och den som jobbar med ekonomiprogrammet kan se och utbyta information om underlaget, förklarar Gunilla Jaltsén.      

Visma Mobil Scanner är en gratis app till Iphone och Android-telefoner.

För mer information, kontakta
Rolf Dahlberg, vd för Visma Spcs AB, 0470-70 60 39, rolf.dahlberg@visma.se  
Gunilla Jaltsén, projektledare hos Visma Spcs, 0470-70 60 00, gunilla.jaltsen@visma.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har över 5 000 anställda, varav drygt 1 400 i Sverige. 2011 uppgick omsättningen till 5 142 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73