Gå direkt till innehåll
Compass Group fokuserar på effektivitet med nytt lönesystem från Visma

Pressmeddelande -

Compass Group fokuserar på effektivitet med nytt lönesystem från Visma

Måltids- och supportservicebolaget Compass Group väljer lönesystemet Agda PS från Visma för sin lönehantering. De väljer även Agda PS Hosting som innebär att Visma tar hand om allt tekniskt underhåll, en lösning som majoriteten av kunderna som köper lönesystem på den privata marknaden väljer. Affären stärker ytterligare Vismas position som en ledande leverantör av system och tjänster inom löne- och personalområdet på den svenska marknaden.

– Åtta av tio utav våra nya kunder inom lön och HR på den privata marknaden väljer idag Agda PS Hosting och vi ser ett kraftigt ökande intresse för den här typen av lösning. För företagen finns många fördelar med valet. Till exempel så kan de lägga mer tid på sin egen verksamhet när mjukvara, drift och lagring ligger hos oss, säger Sofia Gerstenfeld, vd på Visma Enterprise.

Compass Group vill effektivisera
Compass Group bedriver måltidsservice och andra supporttjänster på upp till 250 enheter runt om i landet. Att kunna få ut information om löner till hela verksamheten på ett enkelt och effektivt sätt var en viktig faktor i valet av lönesystem.

– Vi ser att vi kommer att få ett flexibelt system som gör att vi kan effektivisera våra rutiner och processer både på löneavdelningen och ute i vår driftverksamhet, säger Kerstin Letoff, lönechef på Compass Group.

För mer information, kontakta
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010 - 141 15 01, sofia.gerstenfeld@visma.com
Kerstin Letoff, lönechef på Compass Group, 070 - 461 75 32, kerstin.letoff@compass-group.se

Om Compass Group:
Compass Group är en världsledande leverantör av måltidsservice och andra supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten levererar service på fler än 250 enheter runt om i landet.

Om Visma Enterprise:
Visma Enterprise kunder finns inom flera branscher och verksamhetsområden, inom både privat och offentlig sektor. Bland kunderna inom privat sektor finns Boliden Mineral, SCA, Bilia, Pågen, Kinnarps och Hemtex. Cirka 5 000 svenska företag och organisationer använder Agda PS, vilket innebär att var fjärde löntagare i Sverige inom den privata sektorn får sin lön via systemet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01