Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Christer Westerberg ny vd för Visma Retail

Christer Westerberg tillträder den 4 april som vd för Visma Retail AB. Westerberg har mycket lång erfarenhet från retailbranschen genom tidigare ledande roller i företag som Fujitsu Services, IBM och Wincor Nixdorf.

– Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag på Visma och hoppas kunna stärka organisationen med kompetens och fortsatt fokus på goda och långsiktiga kundrelationer. Visma har de senaste åren haft en enorm expansion och genomfört stora satsningar på utvecklingssidan. Detta ska vi tillsammans förvalta och vidareutveckla på bästa sätt och jag ser fram emot att få lära känna såväl kunder som mina nya medarbetare, säger Christer Westerberg, ny vd på Visma Retail AB.

Bred erfarenhet
– Christer Westerberg har precis den erfarenhet vi letar efter till det svenska bolaget. Han är mycket erfaren inom retail och har god insikt i den typ av organisation som Visma byggt upp för att möta kundernas behov av ett helhetsåtagande. Christer kommer att tillföra bolaget och retaildivisionen viktig stabilitet samt bidra till en positiv utveckling i vår ambition att vara den bästa leverantören för detaljhandeln i Norden, säger divisionschefen Peter Fischer.

Visma Retail är i dag den ledande totalleverantören av IT-lösningar och tjänster för detaljhandeln i Norden med en referenslista som omfattar ett flertal marknadsledande detaljhandelskedjor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Divisionen har 450 retailexperter varav 165 medarbetare i det svenska bolaget Visma Retail AB.

För mer information kontakta
Peter Fischer, divisionschef för Visma Retail, 0703-35 06 116, peter.fischer@visma.com

Ämnen

Kategorier


Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 240 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Omsättningen uppgick 2010 till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73