Gå direkt till innehåll
Foto: Martina Wärenfeldt, mstudio.se
Foto: Martina Wärenfeldt, mstudio.se

Pressmeddelande -

Charlotte von Sydow ny vd för Visma Spcs

Charlotte von Sydow har utsetts till ny vd för Visma Spcs. Hon har tidigare varit HR-, IT- och ekonomichef på företaget, och tillträder rollen som vd omgående.

– Jag är stolt och glad över att få leda Visma Spcs. Vi är den leverantör som flest småföretagare i Sverige väljer för sin bokföring, fakturering och lönehantering, och det ska vi fortsätta att vara, säger Charlotte von Sydow, vd för Visma Spcs.

Sedan mars i år har Charlotte von Sydow varit tillförordnad vd för Visma Spcs. Hon kom till företaget 2016 och har varit ansvarig för flera olika funktioner, som till exempel HR, IT och ekonomi. Tidigare var hon IT- och projektchef på upphovsrättsorganisationen STIM i Stockholm. Hon tillträder rollen som vd för Visma Spcs omgående.

– Vi på Visma Spcs brinner för Sveriges småföretagare och vill att de ska starta, driva och utveckla sina verksamheter tillsammans med oss. Vi ska också fortsätta att driva på digitaliseringen inom såväl småföretagande som redovisning och revision, säger Charlotte von Sydow.

Visma Spcs har omkring 450 anställda, de allra flesta på huvudkontoret i Växjö. Medarbetarna har informerats om tillsättningen.

För mer information, kontakta gärna:
Charlotte von Sydow, vd, Visma Spcs, 070-392 01 22, charlotte.von.sydow@visma.com
Johanna Stier, pressansvarig, Visma Spcs, 073-056 17 69, johanna.stier@visma.com

Om Visma Spcs:
Visma Spcs är den mjukvaruleverantör som flest småföretagare i Sverige väljer för sin bokföring, fakturering och lönehantering. Bolaget grundades 1984 i Växjö, där huvudkontoret fortfarande ligger. Visma Spcs är numera en del i Vismakoncernen och har i dag omkring 450 anställda i Växjö, Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund.

Ämnen

Kategorier


Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 9 500 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 199 miljoner euro under 2018 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73