Gå direkt till innehåll
Bohus Service Partner AB valde Agda PS

Pressmeddelande -

Bohus Service Partner AB valde Agda PS

Det var efter en rekommendation som Bohus Service Partner AB valde att titta närmare på Agda PS när de letade nytt lönesystem. Rekommendationen i kombination med att systemet visade sig vara smidigt och flexibelt gjorde att de valde Agda PS från Visma.

– Vi rekommenderar Agda PS idag och kommer att fortsätta att göra det, säger Fredrik Gustafsson, vd för Bohus Service Partner AB.

Stark position inom HR
Affären med Bohus Service Partner AB stärker ytterligare Vismas position som en av de ledande leverantörerna av system och tjänster inom lön- och personalområdet på den svenska marknaden.

På Bohus Service Partner AB produceras ett hundratal löner varje månad. De som arbetar med lönehanteringen uppskattar att Agda PS är enkelt och smidigt samt att det går att anpassa systemet så bra för verksamheten. Arbetsledarna sparar tid då de inte längre behöver räkna ut och summera OB på manuella timredovisningsrapporter. I Agda PS hanteras det mesta med automatik.

Utmärkt support
– Vi har vid ett flertal tillfällen varit i kontakt med supporten och den fungerar utmärkt. Vi blir snabbt uppringda utan att behöva sitta i lång telefonkö, medarbetarna på supporten är trevliga och kunniga. Förutom att de kopplar upp sig mot vårt system och visar hur vi ska göra, så kommer de med andra tips som underlättar vårt arbete, säger Fredrik Gustafsson.

För mer information, kontakta
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Agda, 0431-44 94 00
Fredrik Gustafsson, vd för Bohus Service Partner AB, 070-212 63 33

Bohus Service Partner AB är en städ- och servicekoncern med verksamhet i Norra Bohuslän och hela Värmland. Kärnverksamheten består av städning och kringliggande tjänster främst till livsmedelsbutiker men också till kontor och industri. Via dotterbolaget Fruktlådan i Karlstad AB levereras varje vecka flera ton frukt ut till privata företag och offentliga verksamheter. Koncernen omsätter ca 30 miljoner och sysselsätter drygt 100 medarbetare.

Visma Agdas kunder finns inom flera branscher och verksamhetsområden. Som exempel kan nämnas företag som Boliden Mineral, SCA, Bilia, Pågen, Kinnarps och Hemtex. 525 000 löntagare får sina löner från Agda PS. Företaget ingår sedan april 2012 i Vismakoncernen.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73

Visma
Box 4015
203 11 Malmö
Sweden