Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Blåkläder syr ut Vismakostymen

Blåkläder har använt affärssystemet Visma Business sedan 2002 och behövde komplettera med ett elektroniskt fakturahanteringssystem. Vismas partner, Sundit, presenterade ett urval av leverantörer och valet föll på Visma Invoice Manager (numera kallad Visma Document Center Enterprise). Idag hanterar Blåkläder cirka 7 500 leverantörsfakturor per år från alla världens hörn.

– Vi tror att Visma Document Center Enterprise kommer att hjälpa anställda som reser mycket, då de kan kontera och attestera fakturor även om de inte är på kontoret. Med hjälp av Visma kan vi öka vår volym av leverantörsfakturor, samtidigt som vi också effektiviserar i alla led i leverantörsfakturaprocessen, säger Elisabeth Sturesson, financial manager på Blåkläder AB.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vvd/försäljningsdirektör Visma Software AB, 0704-266116, carola.lissel@visma.com
Elisabeth Sturesson, Financial Manager, Blåkläder AB, 0325-661900, elisabeth.sturesson@blaklader.com

Blåkläder AB har levererat kvalitativa arbetskläder sedan 1937 och är i dag känt som en av Sveriges ledande producenter av arbetskläder. Mer information finns på www.blaklader.com.

Visma Software AB utvecklar och marknadsför affärs- och ekonomisystem för medelstora och stora företag/organisationer. Systemen kan anpassas till behoven inom specifika verksamheter och lätt integreras med andra verksamhets- och branschsystem. Visma Software AB har cirka 100 anställda i bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.visma.se/program.

Ämnen

Kategorier


Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar, IT-projekt, anbud och upphandling. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 240 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har drygt 4 300 anställda, varav 1 300 i Sverige. Omsättningen uppgick 2010 till 4 168 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73