Gå direkt till innehåll
Banijay Zodiak Nordic väljer nytt lönesystem från Visma

Pressmeddelande -

Banijay Zodiak Nordic väljer nytt lönesystem från Visma

Produktionsbolagskoncernen Banijay Zodiak Nordic efterlyste ett flexibelt och smidigt lönesystem för sin svenska verksamhet, som också kan följa med i företagets snabba tillväxt. Valet föll på Agda PS från Visma och en viktig anledning var systemets goda rykte i HR- och lönebranschen. Affären stärker ytterligare Vismas position som en av de ledande leverantörerna av system och tjänster inom löne- och personalområdet på den svenska marknaden.

– Vi är glada över att få förtroendet att leverera ett funktionellt och flexibelt lönesystem till Banijay Zodiak Nordic. Med det nya systemet får de alla möjligheter till god uppföljning och smidiga integrationer mot andra system. Sedan är det förstås roligt att höra att vi har ett så gott rykte i branschen, säger Sofia Gerstenfeld, vd på Visma Enterprise.

Vill kunna hantera nya krav
I en tid av snabb tillväxt och mycket förändring lägger Banijay Zodiak Nordic hög prioritet på att kunna hantera förändrade önskemål och krav som ställs på organisationen, både internt och externt.

– Vi tror att Agda PS kan hjälpa oss att ge snabbare och bättre service till vår organisation och vi hoppas kunna effektivisera vår löneprocess på ett sätt som gagnar oss, säger Jacob Gyllenhoff, Group Controller på Banijay Zodiak Nordic.

För mer information, kontakta

Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010 - 141 15 01, sofia.gerstenfeld@visma.com
Jacob Gyllenhoff, Group Controller på Banijay Zodiak Nordic, 08 - 503 077 64

Banijay Zodiak Nordic är en av de största oberoende produktionsbolagskoncernerna i Norden och är kända för produktioner såsom Solsidan, Så Mycket Bättre och Millenium Trilogin. Bland dotterbolagen finns exempelvis Nordisk Film TV, Jarowskij, Mastiff och Yellowbird.

Visma Enterprise kunder finns inom flera branscher och verksamhetsområden, inom både privat och offentlig sektor. Bland kunderna finns Boliden Mineral, SCA, Bilia, Pågen, Kinnarps och Hemtex. Cirka 5 000 svenska företag och organisationer använder Agda PS, vilket innebär att var fjärde löntagare i Sverige inom den privata sektorn får sin lön via systemet.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 7 400 anställda och omsatte 8 338 miljoner norska kronor 2015.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01