Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Avtal med Norwegian ger Vismas kunder billigare flygresor

Visma Advantage AB erbjuder bonusavtal med Norwegian till alla företagskunder i Sverige. Avtalet som blivit en succé i Norge innebär att kunden via sin inköpsportal samlar bonus och får kickback på alla flygresor.

Bonusen räknas på hela Norwegians linjenät och för alla prisklasser. Företaget får från 4 procent till 8 procent återbäring beroende på vilken tjänst Vismas medlemmar använder.

Visma Advantage erbjuder företag och organisationer att bli medlemmar i en webbaserad inköpsportal med färdigförhandlade avtal för effektiva inköp av produkter och tjänster.

I Norge har Visma Advantage erbjudit sina kunder motsvarande bonusavtal med Norwegian sedan tre år tillbaka. Det har blivit en stor framgång, vilket dels beror på Norwegians konkurrenskraftiga priser men även på att produkten är väldigt enkel att hantera. Det är lätt för företaget att aktivera avtalet i inköpsportalen och det är tydligt vad de sparar per år.

- Rabattavtalet har blivit en sådan succé att vi nu vill lansera ett liknande erbjudande för våra företagskunder här i Sverige, säger Henrik Salwén, vd för Visma Advantage i Sverige. I Norge omsatte Visma Advantage kunder cirka 50 miljoner norska kronor 2008. Under årets första halvår ser man en ökande trend i en marknad som generellt tappat många resenärer.

Avtalet är nu tillgängligt för alla Visma Advantage företagskunder i Sverige genom inköpsportalerna.

- Med över 6 000 företagskunder och ännu fler användare är vi i position att samförhandla fram de bästa avtalen. Vi är väldigt glada för att vi tillsammans med Norwegian kan erbjuda våra kunder priser på flygresor som är bland marknadens bästa, säger Henrik Salwén.

-Vi glädjer oss stort över att Visma har valt oss som flygreseleverantör till sina företagskunder även i Sverige. Med framgångarna i Norge är detta ett stort och viktigt kontrakt för oss, säger Key Account Manager på Norwegian, Petteri Olsén.

För mer information kontakta
Henrik Salwen, vd Visma Advantage AB, +46 8 534 817 50
Petteri Olsén, Key Account Manager Norwegian AB, +46 8 585 54 400

Ämnen


---------------------
Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara, för effektivare och starkare samhällen. Vi förenklar och automatiserar arbetet för företag och organisationer av alla storlekar och därigenom förbättrar vi människors vardag. Med 14 000 anställda, 1 135 000 privata och offentliga kunder i Norden, Benelux, Central-, Östeuropa samt Latinamerika och en omsättning på 1 995 miljoner euro de senaste tolv månaderna, är vi engagerade i att göra morgondagen bättre än idag. Besök oss på visma.se.

Presskontakt

Henrik Salwén

Henrik Salwén

VD Visma Advantage AB 010-141 29 02

Relaterat material