Gå direkt till innehåll
Attendo tar hjälp av Visma för en smidigare löneprocess

Pressmeddelande -

Attendo tar hjälp av Visma för en smidigare löneprocess

Genom att förlänga samarbetet med Visma Enterprise och välja HR-plus 8 kommer vård- och omsorgsföretaget Attendo att automatisera sin lönehantering och ge tusentals medarbetare och chefer tillgång till användarvänliga mobila gränssnitt.

– Vi jobbar hela tiden på att göra saker bättre med bra processer och matchande system. Bytet till HR-plus 8 innebär en nystart som ger oss chans att vända och vrida på varje process och se till att allt blir rätt från grunden, säger Rosie Carlberg, administrativ chef på Attendo.

Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, omsorg till personer med olika funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Varje månad skapar bolaget lönebesked till cirka 14 000 anställda, en process som blir effektivare genom det förlängda samarbetet med Visma och bytet till lönesystemet HR-plus 8. Med mobil attestering, anställningskontrakt som signeras digitalt och en smartare hantering av pensioner kommer vardagen bli smidigare för såväl chefer, medarbetare som administratörer.

– I den här upphandlingen har vi beaktat varenda process och Visma var den leverantör som matchade oss bäst. Genom dem får vi också tillgång till ett bra nätverk och möjlighet att påverka systemets framtida utveckling, säger Rosie Carlberg.

Visma Enterprise erbjuder digitala lösningar till privat och offentlig sektor som automatiserar och förenklar verksamhetskritiska processer inom HR, bemanning och lön. Bolaget erbjuder även ekonomisystem och hjälpmedelshantering inom sjukvården och andra offentliga verksamheter.

– Vi är glada över vårt långa samarbete med Attendo och att de gett oss förnyat förtroende. Attendo är en bra sparringpartner i vår fortsatta utveckling av HR-plus 8, som på sikt ger alla kunder än större möjligheter – bland annat med stöd av AI och maskininlärning, säger Sofia Gerstenfeld, vd Visma Enterprise.

För mer information, kontakta gärna:

Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Enterprise, 010-141 15 01, sofia.gerstenfeld@visma.com

Ämnen

Kategorier


---------------------
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa.

Presskontakt

Sofia Gerstenfeld

Sofia Gerstenfeld

VD Visma Enterprise AB 010-141 15 01