Gå direkt till innehåll
Astrid Fiskexport väljer affärssystem från Visma

Pressmeddelande -

Astrid Fiskexport väljer affärssystem från Visma

Astrid Fiskexport har valt Vismas affärssystem Visma Business. Med det nya systemet kommer de bland annat få bättre kontroll på försäljning och kunder och en helhetslösning för hantering av ekonomi och lager. Affärssystemet gör det även möjligt för dem att leva upp till de nya kraven på spårbarhet från Havs- och vattenmyndigheten. Systemet levereras av Vismas certifierade partner Direktkonsult. 

– Förutom att vi nu får en helhetslösning har Vismas partner Direktkonsult en kunskap om vår bransch som de andra leverantörerna vi jämförde med saknade och de var tydliga med hur projektet skulle genomföras. Det var en viktig faktor för vårt val säger Jessica Källbäcker, ekonomichef på Astrid Fiskexport.

Den tidigare lösningen räckte inte riktigt till och företaget fick lägga mycket manuellt tid på hantering av logistik. När Astrid Fiskexport växer krävs en effektivare verksamhet för att hantera mer administration med samma personalstyrka som tidigare.

För Astrid Fiskexport var det också viktigt att den nya lösningen utgår från ett standardsystem, men att det finns möjligheter till anpassningar utifrån branschkrav och företagets processer så att företaget kan leva upp till de nya kraven på spårbarhet från Havs- och vattenmyndigheten.

– Vår partnerkanal adderar mervärde för våra kunder som använder Visma Business, både genom lokal tillgänglighet och inte minst genom specifik branschkompetens som här i exemplet med Astrid Fiskexport säger Carola Lissel, vd för Visma Software

Om Astrid Fiskexport
Astrid Group består av moderbolaget Astrid Fiske AB, med egna moderna fiskefartyg och Astrid Fiskexport AB, en mottagnings och infrysningsanläggning samt MP Produkter AB, en filéteringsanläggning.

För mer information, kontakta
Carola Lissel, vd för Visma Software, 070-426 61 16, carola.lissel@visma.com
Jessica Källbäcker, ekonomichef på Astrid Fiskexport, 0304-67 78 80, jessica@astridfiskexport.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 400 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 6 700 anställda och omsatte 7 100 miljoner norska kronor 2014.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73