Gå direkt till innehåll
Agda PS det kompletta systemet för Benders

Pressmeddelande -

Agda PS det kompletta systemet för Benders

Benders har valt Agda PS från Visma för sin hantering av lön, förtroenderapportering och tidregistrering. Affären stärker ytterligare Vismas position som en av de ledande leverantörerna av system och tjänster inom lön- och personalområdet på den svenska marknaden.

- Vi sökte en stabil samarbetspartner med ett komplett system som kan växa i takt med företaget. Efter att ha träffat flera leverantörer och tagit referenser valde vi Agda PS från Visma, säger Andreas Edhammer, HR-chef på Benders. Agda PS var det system som svarade bäst mot vår kravspecifikation.

Enklare och smidigare lönehantering
Benders producerar cirka 400 löner varje månad. Med Agda PS webbportal kan mer ansvar delegeras ut till cheferna vilket underlättar det dagliga arbetet och ger en smidigare och enklare lönehantering på de 15 verksamhetsorterna.

Visma Agdas kunder finns inom flera branscher och verksamhetsområden. Som exempel kan nämnas företag som Boliden Mineral, SCA, Bilia, Pågen, Kinnarps och Hemtex. 525 000 löntagare får sina löner från Agda PS. Företaget ingår sedan april 2012 i Vismakoncernen.

För mer information, kontakta
Sofia Gerstenfeld, vd för Visma Agda, 0431-44 94 00
Andreas Edhammer, HR-chef på Benders, 0152-78 70 10

Benders är ett starkt, svenskt familjeägt företag som utvecklar, producerar och marknadsför konkurrenskraftiga produkter och tjänster av hög kvalitét för bygg- och anläggningssektorn. De arbetar inom fyra skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av tak- och markprodukter i Norden. De nya marknaderna ute i Europa blir större och större inom betong och granitprodukter - natursten, grund och vägg samt infrastruktur – och växer för varje säsong.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 600 anställda och omsatte 6 500 miljoner norska kronor 2013.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73