Gå direkt till innehåll
Ålands landskapsregering väljer nya Visma Control

Pressmeddelande -

Ålands landskapsregering väljer nya Visma Control

Användarvänlighet och ett effektivt sätt att arbeta i flöden avgjorde valet av ekonomisystem för Ålands landskapsregering. Visma Control fick högst betyg gällande användarvänlighet i bedömningsprotokollet.

Fem leverantörer var med i anbudsförfarandet och valet föll på Visma och ekonomisystemet Visma Control.

− Avgörande för poängsättningen var att användargränssnittet var riktigt bra med enkla flöden, som gör att de professionella användarna kan jobba effektivt, säger Conny Nyholm, finanschef hos Ålands landskapsregering.

Nytt gränssnitt och bättre flöden
Visma Control har länge varit ett väletablerat ekonomisystem på den svenska marknaden och nu kommer detta stabila system med nytt gränssnitt och användarbaserade flöden.

− Vi är naturligtvis väldigt stolta över att Ålands landskapsregering har valt oss som leverantör och det bevisar att vi har system som är i tiden, säger Carola Lissel, vd på Visma Software.

För mer information, kontakta
Conny Nyholm, finanschef hos Ålands landskapsregering, +358 (0) 18 25 210
Carola Lissel, vd för Visma Software AB, 0704-26 61 16, carola.lissel@visma.com

Om Ålands landskapsregering
Ålands landskapsregerings allmänna förvaltning har till uppgift att biträda landskapsregeringen och dess medlemmar i de ärenden och andra uppgifter som ankommer på landskapsregeringen samt att ge service till allmänheten. Läs mer på http://www.regeringen.ax/om_forvaltningen.pbs

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Visma gör verksamheter mer effektiva. Koncernen levererar programvara, outsourcingtjänster, inköps- och anbudslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 340 000 nordeuropeiska kunder använder Vismas produkter och tjänster, och ytterligare 330 000 har Visma som hostingpartner. Koncernen har 5 400 anställda, varav 1 600 i Sverige. 2012 uppgick omsättningen till 5 749 miljoner norska kronor.

Presskontakt

Malin Carlson

Malin Carlson

Presskontakt PR & kommunikationsansvarig Visma Sverige +46 730 86 93 73